• 86-0769-86291194
  • 2950547969@qq.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

Dongguan Junkai Packaging Products Co., Ltd

HomeTala FouO le faigofie o le pepe paʻu tausiga faʻatulagaina o Eva teuina mo femalagaaiga ma fafo ma pepe

O le faigofie o le pepe paʻu tausiga faʻatulagaina o Eva teuina mo femalagaaiga ma fafo ma pepe

2024-03-25
O le faimalaga pe alu i fafo ma se pepe e mafai ona avea o se galuega taufaʻamataʻu, aemaise lava pe a oʻo i le teuina o mea taua pei o le pepe afifi oloa. Ae ui i lea, o le pepe Path Cancet Producce Grea Wase Show Show Show Show Show Belfoct se tali talafeagai i lenei luitau. O lenei tusitusiga o atagia mai ai faigofie na tuʻuina mai i lenei fou pa puipui pepa mo matua i le o.
Baby Skin Care Set Eva Storage Bag
1. Pulea ma Faatulagaina faleoloa:
O le mea e teu ai le EVA o loʻo fuafuaina e taofi ai uma le mea taua o pepe o le tau o le pamu o le pamu ma le faʻatulagaina o avanoa. E aofia ai potu poʻo taga mo aitema e pei o le mata o le baby, shampia, kulimi kulimi, solo solo. O le mea lea e mautinoa e faigofie ai ona maua e matua ma ulufale i oloa taʻitasi e aunoa ma le taua e ala i se taga kuka i le pa.

2. Malamalama ma orugable:
E le pei o le suauu ma le mamafa o ato, o le o le o loʻo teuina ai le taʻavale o le Eva, ma e mafai ona lelei, faia lelei mo femalagaaiga ma tafaoga. O lona lautele e faʻatagaina ai matua e faʻataʻitaʻiina ai e le aunoa, pe o se malaga puʻupuʻu i le faleoloa poʻo se vaʻalele umi. O le moli moli o mea e mautinoa ai e mafai e matua ona teu uma mea talafeagai e aunoa ma le faʻaopopoina o isi lapoʻa i latou ato.

3. tumau ma faigofie ona fufulu:
Fausia mai le Eva, O lenei ato teu oloa e tumau ma faigofie ona mama, lea e taua mo le tausia o le hygiene a o faimalaga. E mafai lava e matua ona fufulu le ato mama ma se ie susu poʻo se fasimoli ma le agamalu e aveese ai ni fasimoli poʻo ni pisia. O le Oona o mea e maua ai foi le vai-teteʻeina meatotino, o le tuʻuina atu o le puipuiga o le paʻu oloa na teuina totonu.

4. StrateParent mamanu:
Tele o le Eva o loʻo teuina ato mamanuina se mamanu manino, faʻatagaina matua e faigofie ona vaʻai i mea o loʻo vaʻaia e aunoa ma le tatalaina pe tatala le ato. O lenei faʻailoga faʻapitoa e fesoasoani i matua vave iloa pe a o nisi oloa e manaʻomia ona toe faʻafoi, mautinoa latou te le taufetuli mai mea taua aʻo alu i ai.

5. O le faaaogāga o le faʻaaogaina:
Ese mai le teuina o pepe pepe oloa, ato tupe teu foi e mafai ona faʻaaogaina foi e faʻatulaga ai isi pepe mea faʻaputuga e pei o faʻaputugaʻau, peitaʻi o meaʻaiga. O lana mea e faʻaalia ai o loʻo avea ai ma se fesoʻotaʻiga lautele mo matua, aveʻese le manaʻoga e ave le tele o ato poʻo ni fasi mea eseese.

6. Tsa-faauo:
Mo femalagaaiga o le ea, o le puʻupuʻu o le tino ma manino le mamanu o le ev o le e maua ai e Eva le ato e fai ai le TSA-faauo. E mafai e matua ona aveese le ato mai a latou ave i luga o ato-i luga o le saogalemu o le saogalemu e aunoa ma le tau. O lenei fiafia e totogi ai le taimi ma faʻamautinoaina ai se poto masani o femalagaaʻiga, e oʻo lava i le pepe i totonu.

I le faaiuga, o le pepe paʻu tausiga seti Eva teuina ai e ofoina atu le faʻaaogaina e le mafai ona faʻaaogaina mo matua malaga pe alu i fafo ma pepe. Lana tausisi, faʻatulagaina, ma le tino ata faʻamatalaina se avanoa mo matua o loʻo faʻamuamua le faigofie ma galuega faʻatasi. Faatasi ai ma lenei ato teu oloa, e mafai e matua ona lagona le atuatuvale-saoloto fafo atu o mea uma a a a a a a a a le a le saogalemu o oloa a a le a o a latou mea uma.
HomeTala FouO le faigofie o le pepe paʻu tausiga faʻatulagaina o Eva teuina mo femalagaaiga ma fafo ma pepe

Aiga

Product

Sign In

Shopcart

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu